Головна\Re:цензії\Що читати?

Re:цензії

19.09.2024|19:55|Буквоїд

Tasty Communication: How to Understand and Be Understood

Перед вами книга, яка є четвертим виданням Вероніки Чекалюк на Amazon. Вероніка досліджує комунікацію за столом і експериментує з етикетом та сценаріями застілля.

У цій книзі, яка доступна англійською мовою, авторка зробила подарунок для читачів: авторські метафоричні карти — гру для комунікації за столом на 8 карт із діями і закликом для спілкування.

У книзі «Смачна Комунікація: як розуміти й бути зрозумілим» досліджуються основи повсякденної комунікації: атмосфера і стиль харчування, а також гармонія і баланс. Видання поділене на тематичні ілюстровані розділи, кожен з яких відповідає певному етапу філософії комунікації за столом. Від минулого до сьогодення! Ще сам Цицерон говорив: «Радість від бенкетів слід оцінювати не за кількістю делікатесів, а за зібранням друзів і їхньою розмовою, якістю спілкування». Комунікація перевершує важливість самих страв. Висококласна гостинність є «ключем до успішної комунікації, перемовин». Найвищий комплімент кухарю – це мовчання гостей під час їжі: коли їхні роти лише смакують страву, це означає, що вони насолоджуються кожним шматочком.

Вероніка Чекалюк – науковець, дослідниця історії й вивчення традицій української культури, художниця, сертифікований аматор-кухар, кулінарний експериментатор, кандидат соціальних комунікацій.  Поєднання освіти і практичного досвіду створює ідеальний рецепт спілкування! Вероніка доводить, що їжа і обід є формами комунікації. Насолоджуючись вишуканими стравами в правильному оточенні, можна використовувати їжу як потужний інструмент для ефективної дипломатії: "Люди зазвичай витрачають багато часу на приготування їжі і покупку інгредієнтів. Сьогодні час – найцінніша валюта. Ми зосередимося на тому, як швидко і смачно готувати, сервірувати стіл і організовувати ефективну вечерю (або обід) як у малому колі так і бенкет. Гастрономічна дипломатія є найбільш ефективною. Голод породжує агресію – добре годуйте людей, і ви завоюєте їхню прихильність. Простий інгредієнт на тарілці може перетворитися на витвір мистецтва. Я пропоную унікальну формулу для покупки, економії енергії і часу, планування, приготування і насолоди смачною їжею і атмосферою. Ця книга – мій особистий зошит з малюнками й нотатками про комунікацію, атмосферу і стиль харчування, гармонію і баланс. Ви знайдете тематичні ілюстровані  мною розділи-новели, кожна з яких пов´язана з певним етапом філософії комунікації за столом", – говорить Вероніка Чекалюк.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

18.04.2025|12:57
Під час обстрілу Харкова була пошкоджена книгарня «КнигоЛенд»
14.04.2025|10:25
Помер Маріо Варгас Льоса
12.04.2025|09:00
IBBY оголосила Почесний список найкращих дитячих книжок 2025 року у категорії «IBBY: колекція книжок для молодих людей з інвалідностями»
06.04.2025|20:35
Збагнути «незбагненну незбагнеж»
05.04.2025|10:06
Юлія Чернінька презентує свій новий роман «Називай мене Клас Баєр»
05.04.2025|10:01
Чверть століття в літературі: Богдана Романцова розкаже в Луцьку про книги, що фіксують наш час
05.04.2025|09:56
Вистава «Ірод» за п’єсою Олександра Гавроша поєднала новаторство і традицію
30.03.2025|10:01
4 квітня KBU Awards 2024 оголосить переможців у 5 номінаціях українського нонфіку
30.03.2025|09:50
У «Видавництві 21» оголосили передпродаж нової книжки Артема Чапая
20.03.2025|10:47
В Ужгороді представили книжку про відомого закарпатського ченця-василіянина Павла Мадяра


Партнери