Re: цензії

09.01.2025|Богдан Смоляк
Подвижництво, задокументоване серцем
07.01.2025|Тетяна Качак, м. Івано-Франківськ
Володимир Полєк – жива енциклопедія
03.01.2025|Віктор Вербич
Обітниця Олександра Ковча: «Любити, вірити, чекати»
02.01.2025|Галина Максимів, письменниця
Про вибір ким бути: ножицями чи папером
31.12.2024|Михайло Жайворон
Між рядками незвіданих тиш
31.12.2024|Галина Максимів, письменниця
Подорож, яка змінила світ на краще
30.12.2024|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Femina est…
30.12.2024|Віктор Вербич
Коли любов триваліша за життя
30.12.2024|Петро Білоус, доктор філології, професор
«Небо єднати з полем...»
18.12.2024|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Нотатки мемуарного жанру
Головна\Re:цензії\Що читати?

Re:цензії

19.09.2024|19:55|Буквоїд

Tasty Communication: How to Understand and Be Understood

Перед вами книга, яка є четвертим виданням Вероніки Чекалюк на Amazon. Вероніка досліджує комунікацію за столом і експериментує з етикетом та сценаріями застілля.

У цій книзі, яка доступна англійською мовою, авторка зробила подарунок для читачів: авторські метафоричні карти — гру для комунікації за столом на 8 карт із діями і закликом для спілкування.

У книзі «Смачна Комунікація: як розуміти й бути зрозумілим» досліджуються основи повсякденної комунікації: атмосфера і стиль харчування, а також гармонія і баланс. Видання поділене на тематичні ілюстровані розділи, кожен з яких відповідає певному етапу філософії комунікації за столом. Від минулого до сьогодення! Ще сам Цицерон говорив: «Радість від бенкетів слід оцінювати не за кількістю делікатесів, а за зібранням друзів і їхньою розмовою, якістю спілкування». Комунікація перевершує важливість самих страв. Висококласна гостинність є «ключем до успішної комунікації, перемовин». Найвищий комплімент кухарю – це мовчання гостей під час їжі: коли їхні роти лише смакують страву, це означає, що вони насолоджуються кожним шматочком.

Вероніка Чекалюк – науковець, дослідниця історії й вивчення традицій української культури, художниця, сертифікований аматор-кухар, кулінарний експериментатор, кандидат соціальних комунікацій.  Поєднання освіти і практичного досвіду створює ідеальний рецепт спілкування! Вероніка доводить, що їжа і обід є формами комунікації. Насолоджуючись вишуканими стравами в правильному оточенні, можна використовувати їжу як потужний інструмент для ефективної дипломатії: "Люди зазвичай витрачають багато часу на приготування їжі і покупку інгредієнтів. Сьогодні час – найцінніша валюта. Ми зосередимося на тому, як швидко і смачно готувати, сервірувати стіл і організовувати ефективну вечерю (або обід) як у малому колі так і бенкет. Гастрономічна дипломатія є найбільш ефективною. Голод породжує агресію – добре годуйте людей, і ви завоюєте їхню прихильність. Простий інгредієнт на тарілці може перетворитися на витвір мистецтва. Я пропоную унікальну формулу для покупки, економії енергії і часу, планування, приготування і насолоди смачною їжею і атмосферою. Ця книга – мій особистий зошит з малюнками й нотатками про комунікацію, атмосферу і стиль харчування, гармонію і баланс. Ви знайдете тематичні ілюстровані  мною розділи-новели, кожна з яких пов´язана з певним етапом філософії комунікації за столом", – говорить Вероніка Чекалюк.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери